Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o właśnie testowanym nowym trybie?

Ciskatch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ... Wczoraj pobrałem, pograłem trochę i na razie gra nie wymiata. Dużo bugów, niedziałające DotD, nie można kupować broni na perma, są niedociągnięcia w sklepie z cenami - np. na 1 dzień 1350 VP, na zawsze 99 VP. Do tego ten nowy tryb "Last Team Standing" nie zachwyca/nie przekonuje mnie za bardzo :/ Wiem, że gra dopiero wyszła. Gdy poprawią to wszystko, to będzie można sobie pograć.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Hmm ... Wczoraj pobrałem, pograłem trochę i na razie gra nie wymiata. Dużo bugów, niedziałające DotD, nie można kupować broni na perma, są niedociągnięcia w sklepie z cenami - np. na 1 dzień 1350 VP, na zawsze 99 VP. Do tego ten nowy tryb "Last Team Standing" nie zachwyca/nie przekonuje mnie za bardzo :/ Wiem, że gra dopiero wyszła. Gdy poprawią to wszystko, to będzie można sobie pograć.

Co Ty piszesz gościu? PTE ma już kilka lat, jest to tryb testowy dla normalnego BFH. Kiedyś na nim testowane były bronie, tryby, mapy etc. Teraz przez długi czas PTE było niedostępne a teraz znowu ożyło przynosząc nowy tryb.

PTE to nie osobna gra, nie naprawią tam bugów, nie będzie można niedługo na tym grać.

Opublikowano

jak dla mnie jeżeli to PTE to jedyną możliwością zdobycia itemów nie powinnien być claw za 1vp , jak tu testować bez dobrej broni ? :/ w dodatku rzeczy za 0funds nie da sie kupić. I jeszcze jedno, ZA MAŁO SERWERÓW

Opublikowano

Problemy z wbiciem na serwer są, chociaż już coraz mniejsze. Nowy tryb bardzo mi się podoba i już nie mogę się doczekać, aż wejdzie do pełnej wersji.

beka z bronzów

Opublikowano

@UP

Jestem takiego samego zdania.

@2UP

Też nie mogę się tego doczekać. To będzie raj dla hackerów ... -.-

BFH Polska ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Ogarnij się z tym spamowaniem/odkopem/offtopem ... Testowanie się zakończyło, więc niepotrzebnie się wypowiadasz na ten temat -.-

BFH Polska ;)

Opublikowano

Szajsowe wg mnie. Nie lubie takich trybów, jednak przyda sie troszke swierzosci w bf heroes ;)

@upy

Oby dwaj powinniscie dostac warna, zastopujcie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...